Dartech hótoló gumiélek

A Dartech hótoló élek műszaki adatlapjai letölthetőek innen Dartech hótoló gumiélek

Szövetbetétes hótoló gumi él – DRB

profi hóekeél, hótolóél, hókotró élA Dartech DRB gumiél kiválóan alkalmas városi utak és közterületek tisztítására, parkolóhelyeken, kerékpárutakon és burkolattal fedett felületeken végzett hóeltakarításra.

Gumiból készült, ezért nagyon csendes és tartós. Minőségéről nem csak a speciális gumi anyaga, de a többrétegű szövetbetét is gondoskodik. Kiválóan ellenáll a dörzsölődésből keletkező kopásnak, szakadásnak.

Nem csak városi környezetben végzett aprólékos munkálatokhoz, de nagy sebességgel történő autópálya tisztításához is kiváló, széles körben alkalmazható, univerzális hóeltakarító eszköz.

Csendes használata miatt elsősorban lakott területek hóeltakarítási munkáihoz alkalmazzák.

A DRB 30 hótoló gumiél műszaki adatlapja letölthető innen: Dartech hótoló gumiélek

A DRB 40 hótoló gumiél műszaki adatlapja letölthető innen: Dartech hótoló gumiélek

A DRB 50 hótoló gumiél műszaki adatlapja letölthető innen: Dartech hótoló gumiélek


Acél lemezzel erősített hótoló gumiél – DRSB

hótoló gumiél acél erősítésselCégünk egyik új terméke a DRSB gumi hótoló él, ami rendkívül tartós, kopásálló acéllemez erősítéssel készül.

A speciális, a környezeti ártalmaknak ellenálló gumi lap mögötti acéllemez növeli a gumi réteg élettartamát, minimalizálja a felület súrlódását.

A gumi nagyon jól csillapítja az acéllemez keltette hangokat, ezért kiválóan alkalmas lakott területek útjainak, utcáinak, közterületeinek hómentesítésére, a hóeltakarítási munkák elvégzésére.

A hótoló lapra, hóekére hagyományosan szerelhető fel, semmiféle extra tudást, vagy szerszámot nem igényel. Tartós, gazdaságos megoldást kínálunk.

Az acéllemezes erősítés a gumi rugalmasságával párosulva széles felhasználási lehetőségeket biztosít.

A koptató felület 60 mm magas.

Alkalmas közterületek, autópályák, repülőterek leszállópályáinak hómentesítésére.

A DRSB 40 hótoló gumiél műszaki adatlapja letölthető innen: Dartech hótoló gumiélek

A DRSB 50 hótoló gumiél műszaki adatlapja letölthető innen: Dartech hótoló gumiélek


Kombi, korund (kerámia) betétes gumi hótoló él – DARC

kerámia betétes hótoló gumiélA kerámiabetétek alkalmazásával olyan lehetőségek nyílnak meg, ahol az extra kopásállóság követelmény. A gumiágyban lévő kerámia betétek alig kopnak a legjobb minőségű kopásálló gumikkal szemben.

Az alumínium-oxid (korund) kerámia a keménységi sorban közvetlenül gyémánt után található.
Kiválóan ellenáll a fizikai hatásoknak, kopásnak, szakadásnak. A speciális gumiél hajlított acélbetéttel csatlakozik a tolólaphoz, aminek következtében a gumiél állásszöge eltér az egyenesen rögzített élekétől, növelve ezzel a hóeltakarítás, hótisztítás hatékonyságát.
Nem csak városi környezetben végzett aprólékos munkálatokhoz, de nagy sebességgel történő autópálya tisztításához is kiváló, széles körben alkalmazható, univerzális hóeltakarító eszköz.Gyakorlatilag bármilyen extrém hóeltakarítási munka hatékony eszköze lehet.

A DARC 50 hótoló gumiél műszaki adatlapja letölthető innen: Dartech hótoló gumiélek


Kerámia (korund) betétes, kombi hótoló gumi él, egyenes

Az Dartech DSRC termékcsoportot rendkívül tartós, kerámia betétes, HARDOX® acél erősítésű gumiélek alkotják, amelyek kiválóan alkalmasak városi utak és közterületek tisztítására, parkolóhelyeken, kerékpárutakon és burkolattal fedett felületeken végzett hóeltakarításra.
Nagyon tartós hótoló élek, a gumi rétegei között rendkívül kemény korund (kerámai), alumínium oxid (Al2O3) elemek vannak, melyek kialakítása megőrzi a gumi rugalmasságát, ugyanakkor jelentős mértékben megnöveli annak kopással szembeni ellenállóságát.
Az elöl és hátul lévő acéllemezek HARDOX® 450 (6 mm) gyártmányúak, amelyek rendkívüli tartósságot biztosítanak a tolólapra szerelt élnek.
Kiválóan ellenállnak a fizikai hatásoknak, kopásnak, szakadásnak. A speciális gumiél egyenes HARDOX® 450 acélbetéttel csatlakozik a tolólaphoz.

Nem csak városi környezetben végzett aprólékos munkálatokhoz, de nagy sebességgel történő autópálya tisztításához is kiváló, széles körben alkalmazható, univerzális hóeltakarító eszköz.

Gyakorlatilag bármilyen extrém hóeltakarítási munka hatékony eszköze lehet.

A Dartech DSRC kombi hótoló gumiélek rendelhető vastagságai: 25 mm, 36 mm, 50 mm.

A DSRC 36 hótoló gumiél műszaki adatlapja letölthető innen: Dartech hótoló gumiélek

A DSRC ONEPLEX  40 hótoló gumiél műszaki adatlapja letölthető innen: Dartech hótoló gumiélek

A DSRC DUPLEX 40 hótoló gumiél műszaki adatlapja letölthető innen: Dartech hótoló gumiélek


Hóeke gumiél, hótoló, hókotró gumi

Szövetbetétes, kerámia betétes, és HARDOX acél erősítésű gumiélek, hótoló, hóeke, hókotró lapokra Minőségi szövetbetétes hótoló él. A szövetbetétes hóeke gumiélek, különböző méretekben gyártva, több rétegű szövet erősítéssel, kiváló minőségű gumival kombinálva, a lehető legjobb választás, mind a közterületek ( kerékpárutak hóeltakarítása, parkolóhelyek) mind a közutak hóeltakarítási munkálataihoz. Csenden működés, sérülésmentes munkavégzés, bármilyen térkővel borított közterület hókotrása, tisztán tartása során. Minőségi hótoló élek, gumiélek technikai adatlapjai letölthetőek innen.

Normál szövetdarálékkal kevert gumiélek

A normál hóeke gumiélek, különböző méretekben gyártva, molinó szövet daralékkal készülő gazdaságos kivitel. A hóeke gumiél termékeink a következő méretekben készülnek: Hosszúság × magasság × vastagság / Tömege:
1) 2000 × 350 × 20 mm / 11 kg / m
2) 2200 × 350 × 25 mm / 13 kg / m
3) 5000 × 350 × 30 mm / 15 kg / m
4) 5000 × 350 × 40 mm / 20 kg / m
5) 5000 × 250 × 50 mm / 16 kg / m
6) 5000 × 400 × 60 mm / 35 kg / m
A hóeke gumiél termékek készülhetnek egy vagy akár mindkét oldalán lemezelve is.
Egyedi méretre vágva, furatokkal is készítjük. (Pontos méretek és rajz alapján)

Poliuretán hótoló él

Magas kopásállóságú rugalmas él. A poliuretán kopása során nem hagy nyomot, repterek tisztítására is kiváló; Igényes beton felületek, kifutópályák tisztítására alkalmas.</br> Kopásállósága hasonlóan jó mint a kopásálló gumiknak.</br> Szélesség: 200 mm</br> Vastagság: 50 mm

Megosztás