Hegesztő PVC védőfüggöny

 

PVC szalagból készült hegesztőfüggöny

Hegesztő PVC szalagból készült függönyeink alapanyaga: első osztályú, német gyártótól származnak.
A hegesztő függöny használata nélkülözhetetlen mindenhol, ahol hegesztési munkálatok folynak.
A hegesztés során keletkező káros UV sugarakat megszűri, a káros gázok terjedését csökkenti.
DIN EN ISO 25980 (korábban EN 1598) Tanúsítvánnyal rendelkezik. Hegesztő függönyeink részleges térelválasztóként (paraván) vagy teljes leválasztásként, azaz hegesztőbokszként egyaránt alkalmazhatóak.
A lamellákból álló függöny egyaránt alkalmas a helyiségek huzatmentes leválasztására, valamint a hegesztés során keletkező káros UV sugarak megszűrésére, a hegesztési és csiszolási szikrák, izzó ömledék darabok felfogására. Német gyártó cég minőségi termékeit forgalmazzuk. A szalagfüggöny előnye, hogy tetszőleges mérettartományban készíthetőek, egyes szalagok sérülése esetén csak a sérült szalagot kell kicserélni. Függesztése lehet: Fix, elhúzható, eltolható.
Hőmérsékleti tartomány: -15 C / +50 C

Hegesztő függöny alapanyaga:
Anti UV szűrős PVC szalag 200 x 2 mm;
Anti UV szűrős PVC szalag 300 x 2 mm;
Anti UV szűrős PVC szalag 300 x 3 mm;
További színválaszték, információ

Hegesztő ponyva

Előre gyártott kész függönyeink 0,4mm-es vastagságú PVC alapanyagból készülnek.
Mérsékelten átlátszó, így a leválasztott hegesztőállásokon zajló munkafolyamatok kívülről is nyomon követhetőek. Használata nélkülözhetetlen mindenhol, ahol hegesztési munkálatok folynak. A hegesztés során keletkező káros UV sugarakat megszűri, a káros gázok terjedését csökkenti. DIN EN ISO 25980 (korábban EN 1598) Tanúsítvánnyal rendelkezik. Az oldalsó szélein felszerelt patentokkal a hegesztőfüggönyök tetszőleges számban egymáshoz kapcsolhatóak. Függönyeink a hegesztés során képződő, szemre káros UV sugarak megszűrésére, és a hegesztés környezetében dolgozók védelmére lett kifejlesztve. Munkabiztonsági előírásoknak megfelel. A technológiai folyamatok hatékonyan és gazdaságosan elválaszthatók használatukkal.
Hőmérsékleti tartomány: -15 ºC / +50 ºC.

LAVAshield® piros hegesztőfüggöny, 1800×1800×0,4 mm:
LAVAshield® piros hegesztőfüggöny, 1800×2400×0,4 mm:
Moduláris COMBO keret, 1,8 x 1,8 m vagy 1,8 x 2,4 m

Hegesztő paraván, hegesztő box

Hatékony és gazdaságos térelválasztást tesz lehetővé. A <strong>hegesztő bokszok</strong> a dolgozók védelmére alkalmasak, a megfelelő munkakörnyezet kialakítása érdekében. A boksz tartószerkezete készülhet zártszelvényből, vagy csőből.<br><br> Az acélcsöves megoldást a <strong>hegesztő ponyva </strong>alkalmazásánál használjuk. Zártszelvénnyel, kampósorral a <strong>PVC szalagokat</strong> lehet felrögzíteni. Részleges oldalfalakat vagy zárt bokszokat lehet így kialakítani. A hegesztő ponyva oldalszélei szegettek, kapcsokkal szereltek. <br>A hegesztő védőfüggöny készülhet: Fix és görgős kivitelben.<br><br> A PVC táblalemezből, <a href=\"http://dartechpvc.hu/termekek/pvc-alapanyag/pvc-szalag/?album=4&gallery=42\"> hegesztő szalagból</a> készült térelválasztóink tetszőleges hosszúságban illeszthetőek egymáshoz. Az UV sugarakat megszűri, a káros gázok terjedését csökkenti. <strong>DIN EN ISO 25980 (korábban EN 1598)</strong> Tanúsítvánnyal rendelkezik. Munkabiztonsági előírásoknak megfelel. <br><br>Kész függönyeinktől eltérően egyedi méreteket is tudunk gyártani vele. Nagyobb terek lefedésére alkalmas.

 

 

Megosztás