Egyedi méretezésű lengőajtók gyártása

egyedi gyártású, nagy méretű lengőajtók gyártásaMegrendelőink gyakran egyedi igényekkel keresik meg cégünket, a Dartech Kft.-t. Rendszerint a szabványos ajtóméretektől eltérő nagyságú – többnyire nagyobb  –  lengőajtót szeretnének legyártatni és felszereltetni. Igyekszünk megrendelőink ilyen irányú kéréseinek is eleget tenni, azonban a félreértések elkerülése érdekében és kivitelezési megoldások tisztázására, helyszíni felmérést végeznek a Dartech Kft. munkatársai. A szükséges adatok birtokában már pontos – és ügyfeleink számára is kedvező – árajánlatot tudunk adni. Ha a megrendelést véglegesítettük, a lehető legrövidebb időn belül elkészítjük, legyártjuk a megrendelt lengőajtót és felszereljük. A felszerelés során gondosan beállítjuk a lengőajtót, hogy annak használata semmiféle problémát ne okozhasson, az elvárásoknak megfelelően működjön.

Az egyedi méretezésű lengőajtók is lehetnek egy és kétszárnyúak, ablakkal vagy ablak nélkül gyártottak. Az ablak alakja is lehet ovális, vagy téglalap alakú, az egyedi gyártás előnyei itt is érvényesülhetnek. Ezeket a lengőajtókat is felszerelhetjük gumi ütközőkkel, vagy rozsdamentes acél ütközőfelülettel láthatjuk el. Kétszárnyas, merev szárnyú lengőajtó

Az általunk felhasznált alapanyagok és alkatrészek kiváló minőségűek, időállóak, a lengőajtó rendeltetés szerű használatát hosszú évekre biztosítják.

Az ajtólap hegesztés nélküli maximális magassága 3 méter is lehet. A beszerelt alkatrészek ennek megfelelő teherbírással rendelkeznek, a beszerelés során a lengőajtó megnövelt méreteit figyelembe vesszük, annak megfelelően végezzük el a szükséges beállításokat is.

Az alábbiakban egy galériát láthat az általunk gyártott, és felszerelt egyedi méretezésű lengőajtókról.

Ha bármi kérdése lenne, kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat: +36 30 723-05-58

Megosztás

Hasonló termékeink