Sütőfólia technikai adatai:

suto folia
Sütőfólia hőmérséklet tartomány: -70 °C / +260 °C
 Sima felületére nem tapad semmi;
 Nagy kémiai ellenállás szinte minden anyagra;
 A teflonbevonaton baktériumok nem képesek kiépülni az anyag felületén;
 Alacsony súrlódási együttható, és formatartó nagy nyomáson és hőmérsékleten is;

Használata:
 A sütőfólia elhelyezése a sütőlemezen vagy tepsin,
 Elhelyezzük rajta a kívánt sütnivalót;
 Nyílt lángon tilos használni;
 A sütőfólia szag és íz-mentes;

Előnyei:
 A sütőfólia összetekerve (gyűrődés mentesen) kis helyen tárolandó,
 Puha felületű szivaccsal könnyen tisztítható;
 Higiénikus és környezetbarát megoldás;
 Zsír és olajmentes sütés,
 Egészségmegőrző;

Egyedi méretekben is rendelhető, de könnyedén méretre vágható.

Rendelés mindenki számára elérhető áron!

A Teflon® bevonatot 1938-ban véletlenül fedezte fel Dr Roy Plunkett, a DuPont fiatal vegyésze, aki akkor hűtőgázokkal folytatott kísérleteket. Ez a csúszós, semmihez nem tapadó anyag a politetrafluoretilén, PTFE, aminek késõbb a DuPont a Teflon® nevet adta. A Teflon® védett márkanév, kizárólag a DuPont használhatja.

Megosztás