Fagyálló PVC hőfüggöny

Megakadályozza a hideg levegő kiáramlását, meggátolja a meleg levegő beáramlását. A szalagfüggönyt egyedi igények figyelembe vételével készítjük. Nyári melegben növeli a hűtő, légkondicionáló hatásfokát. Ez energiamegtakarításhoz vezet, ami költséghatékony, gyorsabban tud a hűtőberendezés megfelelő hőfokot előállítani. Az áru mozgatásánál, az ajtó nyitott állapotában is szigetelt lesz. Biztosítja a higiénikus tiszta környezetet. Az állandóbb hőmérséklet elérésével, a dolgozók egészségének megóvásában is fontos szerepet kap.

Élelmiszer ipari előírásoknak megfelelő minőségben készül.

Fagyálló sima  PVC hőfüggöny

A fagyálló PVC szalagból készült függönyeink könnyű gyors áthaladást biztosítanak.</br> Az átlátszóságnak köszönhetően biztonságos közlekedést tesznek lehetővé.</br> Hűtőházak, hűtőkocsik, tejgyárak, élelmiszeripar, illetve hűtött élelmiszer feldolgozó üzemek és eladó üzleteknek számára ajánlott.</br> Személy és teherforgalomra is alkalmas.</br> Mínuszos hőmérsékletre optimalizálva.</br> Hőmérsékleti tartomány: -35 C / +35 C</br> Jó térátláthatóságot biztosít.

Szuper fagyálló PVC hőfüggöny

A szuper fagyálló PVC szalag függönyeink könnyű gyors áthaladást biztosítanak az árunak.</br> A nagy fagyállóságnak köszönhetően hűtőiparban fagyasztó alagutakhoz alkalmazható.</br> Fagyasztó rendszerek és mélyhűtött terek esetén kimondottan ajánljuk!</br> Személy forgalomra és teherforgalomra is alkalmas.</br> Mélyhűtőipari használatra optimalizálva.</br> Hőmérsékleti tartomány: -55 C / +5 C</br> Jó térátláthatóságot biztosít.

Hűtőpult termofüggöny

A PVC szalagfüggöny alkalmazása hasznos mindenfajta hűtőberendezésnél egyaránt. Alkalmazható élelmiszer boltokban, ahol a jobban hűtött tér jobban védi a hűtött hűtött árut. A függöny használata csökkenti a hűtésre felhasznált energiát a hűtőgép élettartalmát növeli, így befektetése gyorsan megtérül. ABC műanyag profil jó választás mert könnyedén levehető takarítás vagy hűtő feltöltésekor. A PVC szalagok átfedés nélküli alkalmazásával könnyed használhatóságot biztosítanak. A vásárlókat nem akadályozza a kiválasztott hűtött termék megvásárlásában.</br> A PVC szalagok élelmiszer-biztonsági előírásoknak megfelelnek!</br> Kis befektetés gyors megtérülés, jó választás.

Fagyálló, bordázott PVC hőfüggöny

A fagyálló bordázott PVC szalagból készült függönyeink könnyű gyors áthaladást biztosítanak. Egyesítik a fagyálló védelmet az erős szalagokkal. Az átlátszóságának köszönhetően biztonságos közlekedést tesznek lehetővé. Ehhez a függöny típushoz a zsugorfóliás áru kevésbé tapad, kevésbé sérülékeny a mindkét oldalán lévő hosszanti bordák miatt.<br /> Targoncás és teherforgalomra készült szalagfüggöny. Mínuszos hőmérsékletre optimalizálva.<br /> Hőmérsékleti tartomány: -35 C / +25 C<br /> Közepes, jó térátláthatóságot biztosít.

Megosztás