Fagyálló PVC hőfüggöny

Megakadályozza a hideg levegő kiáramlását, meggátolja a meleg levegő beáramlását. A szalagfüggönyt egyedi igények figyelembe vételével készítjük. Nyári melegben növeli a hűtő, légkondicionáló hatásfokát. Ez energiamegtakarításhoz vezet, ami költséghatékony, gyorsabban tud a hűtőberendezés megfelelő hőfokot előállítani. Az áru mozgatásánál, az ajtó nyitott állapotában is szigetelt lesz. Biztosítja a higiénikus tiszta környezetet. Az állandóbb hőmérséklet elérésével, a dolgozók egészségének megóvásában is fontos szerepet kap.

Élelmiszer ipari előírásoknak megfelelő minőségben készül.

Fagyálló sima  PVC hőfüggöny

A fagyálló PVC szalagból készült függönyeink könnyű gyors áthaladást biztosítanak.
Az átlátszóságnak köszönhetően biztonságos közlekedést tesznek lehetővé.
Hűtőházak, hűtőkocsik, tejgyárak, élelmiszeripar, illetve hűtött élelmiszer feldolgozó üzemek és eladó üzleteknek számára ajánlott.
Személy és teherforgalomra is alkalmas.
Mínuszos hőmérsékletre optimalizálva.
Hőmérsékleti tartomány: -35 C / +35 C
Jó térátláthatóságot biztosít.

Szuper fagyálló PVC hőfüggöny

A szuper fagyálló PVC szalag függönyeink könnyű gyors áthaladást biztosítanak az árunak.</br> A nagy fagyállóságnak köszönhetően hűtőiparban fagyasztó alagutakhoz alkalmazható.</br> Fagyasztó rendszerek és mélyhűtött terek esetén kimondottan ajánljuk!</br> Személy forgalomra és teherforgalomra is alkalmas.</br> Mélyhűtőipari használatra optimalizálva.</br> Hőmérsékleti tartomány: -55 C / +5 C</br> Jó térátláthatóságot biztosít.

Hűtőpult termofüggöny

A PVC szalagfüggöny alkalmazása hasznos mindenfajta hűtőberendezésnél egyaránt. Alkalmazható élelmiszer boltokban, ahol a jobban hűtött tér jobban védi a hűtött hűtött árut. A függöny használata csökkenti a hűtésre felhasznált energiát a hűtőgép élettartalmát növeli, így befektetése gyorsan megtérül. ABC műanyag profil jó választás mert könnyedén levehető takarítás vagy hűtő feltöltésekor. A PVC szalagok átfedés nélküli alkalmazásával könnyed használhatóságot biztosítanak. A vásárlókat nem akadályozza a kiválasztott hűtött termék megvásárlásában.</br> A PVC szalagok élelmiszer-biztonsági előírásoknak megfelelnek!</br> Kis befektetés gyors megtérülés, jó választás.

Fagyálló, bordázott PVC hőfüggöny

A fagyálló bordázott PVC szalagból készült függönyeink könnyű gyors áthaladást biztosítanak. Egyesítik a fagyálló védelmet az erős szalagokkal. Az átlátszóságának köszönhetően biztonságos közlekedést tesznek lehetővé. Ehhez a függöny típushoz a zsugorfóliás áru kevésbé tapad, kevésbé sérülékeny a mindkét oldalán lévő hosszanti bordák miatt.<br /> Targoncás és teherforgalomra készült szalagfüggöny. Mínuszos hőmérsékletre optimalizálva.<br /> Hőmérsékleti tartomány: -35 C / +25 C<br /> Közepes, jó térátláthatóságot biztosít.

Megosztás