Normál PVC hőfüggöny

Normál sima PVC hőfüggöny

A normál PVC szalagból készült függönyeink könnyű gyors áthaladást biztosítanak.</br> Az átlátszóságának köszönhetően biztonságos közlekedést tesznek lehetővé.</br> A hőfüggönyünk személy forgalomra és teherforgalomra is alkalmas.</br> Normál, illetve általános használatra optimalizálva.</br> Hőmérsékleti tartomány: -15 C / +40 C</br> Jó térátláthatóságot biztosít.

Normál, bordázott PVC hőfüggöny

A normál bordázott PVC szalagból készült függönyeink könnyű gyors áthaladást biztosítanak.</br> Az átlátszóságának köszönhetően biztonságos közlekedést tesznek lehetővé.</br> Ehhez a függöny típushoz a zsugorfóliás áru kevésbé tapad, kevésbé sérülékeny a mindkét oldalán lévő hosszanti bordák miatt.</br> Targoncás és teherforgalomra készült szalagfüggöny. </br> Normál, illetve általános használatra optimalizálva.</br> Hőmérsékleti tartomány: -15 C / +40 C</br> Közepes, jó térátláthatóságot biztosít.

Matt áttetsző PVC hőfüggöny (tejüveg hatás)

A matt PVC szalagból készült térelválasztó függönyeink, kiválóan alkalmasak minden olyan helyen, ahol a kíváncsi szemek elől szeretnék elzárni a tiszta belátást, de ugyanakkor biztonságosan átjárható.</br> A matt áttetsző PVC szalagból készült hőfüggönyök szalagjai nem tapadnak egymáshoz.</br> Kiválóan alkalmas zsugorfóliás áruforgalomra és vizes terek térelválasztására egyaránt.</br> A matt áttetsző hőfüggöny Nemzeti Dohánybolt ajtókra igen közkedvelt, jó megoldás</br> Az áttetsző PVC szalagfüggöny a tejüveghez hasonló kinézetű.</br> Hőmérsékleti tartomány: -15 C / +35 C </br> Az áttetsző anyag mindkét felületén plusz 1 mm-es bordák vannak, mely csökkenti a súrlódást. Az áthaladó áruhoz, járműhöz kevésbé tapad.

Bogártaszító PVC hőfüggöny

A Bogártaszító PVC szalag összetételének köszönhetően olyan frekvencián veri vissza a fényt, hogy a bogarak látásmódjának köszönhetően a függönyt falnak vélik, ezért nem telepednek meg a függöny felületén sem.</br> Nyitáskor sem kerülnek be a rovarok. Fokozza az üzemek, eladóhelyiségek higiéniáját.</br> Könnyen tisztán tartható. Személy forgalomra és teherforgalomra is alkalmas.</br> Hőmérsékleti tartomány: -15 C / +35 C</br> Jó térátláthatóságot biztosít.

Perforált PVC hőfüggöny

A perforált PVC hőfüggöny ugyanazt a védelmet kínálja a levegőben repkedő kártevők ellen, mint a standard PVC hőfüggöny, de lyukacsos kialakításának köszönhetően folyamatos szellőzést biztosít.</br> Konyhák, Pékségek ajtóihoz lett kifejlesztve, de kereskedelmi egységeknél is használják, ahol a normál szúnyogháló nem alkalmazható.</br> Személy forgalomra és teherforgalomra is alkalmas.</br> Hőmérsékleti tartomány: -15 C / +35 C</br> Közepes térátláthatóságot biztosít.

Védőfüggöny gépek, berendezésekhez

A PVC védőfüggöny kiválóan alkalmazható gépekre (lézergépek, csomagoló gépek), berendezésekre. Kivitelezéskor a géplezárás lehet részleges vagy teljes, a maximális védelemre jó megoldás. A PVC szalagból készült függönyöket biológiai központok, lézer-központok, és más kutatólaboratóriumok is alkalmazzák, ahol a higiénia és a tisztaság nélkülözhetetlen. Könnyű gyors átjárhatóságot biztosítanak, mindamellett óvják a környezettet.</br> Személy forgalomra és teherforgalomra is alkalmas.</br> Hőmérsékleti tartomány: -15 C / +35 C</br> Jó térátláthatóságot biztosít.

Megosztás